dimarts, 30 de setembre del 2008

Gracies Cossiers!




Ara que ja esteim instal·lades i tornam a tenir Internet és hora de donar un poc de vida a n'aquest blog, ja que el tenim molt abandonat. Per tal d'aconseguir-ho farem un petit homenatge, que sa part montuirera des blog tenia pendent des de s'agost, a nes cossiers de Montuïri que aquest any han ballant per darrera vegada després de quinze anys.


Era obligat dedicar-los un moment, ja que, ells han estat els únics cossiers que recordam, han estat els que ens han fet viure les festes, els que ens han fet posar la pell da gallina cada cop que els veiem ballar, els que de petits ens alegren amb els seus colors i de grans ens fan vibrar amb el ball i l'olor de l'alfabeguera.

Així, només donar les gràcies a aquests joves que han mantingut viva la nostra festa, festa que tots els montuirers i montuireres esperam durant tot l'any i que ens fa sentir especials per uns dies.

Per petició d'altres membres del blog anava a explicar el que són els cossiers però crec que no hi ha millor explicació que veure-ho...

1 comentari:

Unknown ha dit...

Què caus de bé Manyitonyi, i més fent de cossiera mayor (tipo fallera) explicant tot lo que sentiu es montuïrers de potada per aquests homes de colorins que tan representen des vostro mil·lenari poble.


Visca Montuïri i visca sa seva Fira de sa Perdiu !!!!