diumenge, 13 de juliol del 2008

Crònica estiuenca 11-13 juliol

Arribat es divendres mos disposam a anar fins a Cala Varques, a fer una visita a nes ocupants de sa coveta, cala que sempre s'estira. Amb sa preciada arribada de sa senyora més salá i que més ho dóna tot de tot Cadis. Amb això que mos veim partides cap a Sant Joan, terra de... (dimonis?) i un bon sopar: trampó, truitona (güevo' der pueblo) i d'altres manjares des llogaret més bo des pla (després de vilax...¿?). D'aquests grandiosos moments no hi ha instantànees però ja vos les podeu imaginar. Mos disposam a anar a sa recerca de na Monyi i na Marta, montuïreres de potada i amb herbes dolces i cervessa arreglam tot lo que estava a mitges. Fent punts a nes camarers, cómo no.
Una vegada decidit (ólei), mos n'anam cap a Campanet, que cau bé. I mos topam amb un des millors panorames verbeners de s'estiu, que comença. Un poc de concert, roba suada (segons quins maromos) i gent de tota casta. I què no és guapo aparcar a ca una puta?

Aquí una servidora amb un que no va rebre cap derribo:


Totes noltros (i tots) sabíem que na Manyy tenia alguna que altra faceta oculta, però no haviem caigut en que fós de peix Aina:

En Berto d'en Bonafont va aparéixer per Campanet, idò que vos pensaveu? Se veu que es conco li ha deixat via lliure i s'estimava més venir per les Mallorques a pregar mil (i un) pics, que demanéssim a qui se pareixia ¬¬ :


Com podeu estar apreciant, n'hi ha que mentres altres se dediquen a córrer per amunt i per avall, calçons baixos; elles gasten (o malgasten) es temps en fotografíes inimitables i de curiosos caretos (d'intenció quillaca) com a n'aquesta:

Acab amb ses aportacions de rialles i de bessos que va donar de sí es divendres per Campaxumet, aquí na Merxi i n'Iron, donant-ho tot:


13- Aaaaarribat es dissabte, arriba sa bona festa: S'Horta, després des sopar i d'una bona, enorme i grandiosa xerrada a s'aire de Portocolom, no hi ha res millor que partir a veure es Horris Kamoi, que ho donaren tot unes dues hores i mitja, molt de ball, molta de pesadesa i moltes rialles.

Idò, quines tres sobrassades, dos maromos i altres afiliats a tan bona verbena:


Partint de Portocolom, que ho donà tot fins ben entrada sa mitja nit; per seguir es trui a terra de tomàtigues (no-transgèniques des Mercadona):

Foto de grup feta per la Merxi (que cau de bé) només començar es festival de pomades i balls horrians:


Ses altres, crec que ses cares de cadascuna ho diuen tot:

I, per acabar es recull fotogràfic, així com ses cares ho diuen tot; aquestes esquenes i aferrades no podien quedar enrera:


Aaaaau idò, crònica feta d'aquest bon (personalment) cap de setmana, meam si es pròxim, que promet moltíssim, el podem fer surar amb tan bona companyia, tanta rialla i momos.




Salut, arrels i ales.

4 comentaris:

cocarroi de ceba ha dit...

kin ridicul de fotooooooos!

mem si controlam lo que bevem nines que llavor acabam com acabam! heu de prendre exemple de jo!

Unknown ha dit...

sobretot de tu .... ¬¬

Domàtiga de ramallet ha dit...

yeeeea yeaa i vamonoouuss amb aquest posst! bona cronica des cap de setmana...más o menos el record així xD


y que nos quiten lo bailao'...!

panadadexixeros ha dit...

gran, xo gran crònica. jo tb la record així més o manco.. jejeje



una pregunta dmés, k vol dir... "peix Aina"?? hi ha res que m'hagi perdut...??



aaaaaaau salut i força!