divendres, 30 de maig del 2008

Dj Amable a Sa Lluna

Divendres passat vaig sortir per Inca, i una bona marxa! Hi havia entrada gratuïta per els que són des club Salluna.net i justament dues de ses 4 que érem (Esperança, Marsh, Marga i una servidora) ho són, així que varem entrar i per envant. Pinxava Dj Amable, que m'han informat que és un des que més pinxa per Razz, i per envant i unes bones rialles; vos deix unes fotos (me la sua si ningú comenta) ara que m'he agafat descans fins diumenge! Dilluns toca posar-s'hi enserio, enserio. Així que estaré totally desconected. Una besada and aferrada. Muà!


Començam amb unes canyes a nes Nits, ses rialles una darrera s'altra... Aquí amb sa senyora que mos ha enxufat per nar a Menorca!

Entram a Sa Lluna i tot d'una trobam una truppe que anàven de despedida, i foto en marxa tot d'una tot d'una, més na Marsh rebent floretes i bessos de s'individu de sa foto. Jo amb cara de... ja sabeu... :P


Au, ses inqueres que no poden estar més penjades de n'Amable, amb ell a sa foto:


Es fiera totsol, uns bons bailoteos mos va fer pegar! Es bar petat!

Es fantasmes que varen posar es punt bo i ses rialles a nes vespre, fent espectacle des des primer minut!


I, per acabar, una foto des soparot d'ahir vespre a Sart Cafè. Per celebrar s'acabada d'exàmens. Oh my god lo que mos vàrem jalar.



Au, que os den!