dimarts, 6 de maig del 2008

Fotos vàries des pont

Ahí van.
Per començar, es dimecres, anada a cercar a na Neus a s'aeroport (fotos no disponibles), que ja vorem com la rebem es pròxim pic eh Aina??
Després de sa retrobada amb sa santjoanera, i posterior partida cap a Vilax, 'nam cap a Montuïri a cercar na Manyy i aaandele andele (com deu dir encara en Pau...) ja som partides cap a Manaclot!!, primeres aturades a nes Xarop a començar sa marxa, decaiguda sense més importància de sa senyora conductora (perfecta per cert) i mo' n'anam cap a nes Dec'n'festa i començam sa festa en tota regla, cançons a lo verbenero, trobada amb en Kike (que posterior amb en Keki), i venga vámonos! Balls i pomades a balquena (qui diu pomades diu n'Aina amb una piruleta...). Moltes rialles en resum i derribos varis.

Xarop que ho donava tot: quillos, hippiementa, pije moviment i noltros, ni d'uns ni des altres...


Primeres imatges dins des Dec'n: Bar amb recent estrena a Manacor, que no pareix que estiguis de marxa per aquest tan honorable (o no) poble de per es Pla, sempre que no t'envagis cap a l'esquerra en sortir de s'anomenat local. Ja està bé de Bauxes, Pops (mai més ben dit...) i Ahàs. S'en comencen a salvar un parell d'espais de dins Manaclot a mesura que van obrint nous bars o així com se'ls vulgui designar. Ja era hora!!



La alegría (o més ben dit, cego) se comença a palpar a s'ambient !! Això sí que són matances, omplides de paperum, rediculs, rialles, regals d'en Kikei, i fetes mallorquines! Un bon lloc on trobar personatges típics i mítics de sa nit por Mallorca que devien enyorar ses senyores que tenim més enfora.
Ses tres madones, donant-ho tot sempre, mirate-les, què guapes! Al·looots, al atakerrr!
(a alguna que altre no n'hi va faltar cap de pretendent!!)



Trobada amb un personajillo de lo més xistós, ja me direu si varem riure, i ballar! Això sí, sempre tenguent es ment a nes fiera des balls impossibles i remenades de cul que espantaven!


i...Bono, que vos pensàveu que ja havíem acabat de rodar? nono, mo n'anam dijous ben de migdia cap a Sa Cala de Sant Vicenç, en principi, destí poc concret que va acabar essent es primer horabaixa per platja i ses primeres esquitxades (que no banyos) de dues de ses quatre senyores allà present, quatre fotos per resumir s'horabaixa i una besada enorme.
Na Marta, que era pes Viña, ja l'endiñaremos perquè mos faci un post llarg i específic (amb lo que se pugui contar en públic) i fotos a matar.


Foto ràpida en arribar per començar a montar es xirin.

Aquesta foto és de ses més xules, quins cuerpassos.. aahhhyyy ommma quins culetes!


Una ben desperta i s'altre amb ulleres ben negres, xula també, com sa senyora de l'esquerra


Na Manyy amb sa llengua per defora. Que devia pensar, fer, imaginar, recordar,...? Bruta, sempre acaba fent igual! Alguns dirien: que sueeeeeeeeeeeeeeeeerte.



Na Nieves tota panxa, ben cara a nes sol, que no "cara al sol" (que hem de començar a agafar coloret!). I què no és guapo? Sol, Sa Cala, menjar a matar (raro entre noltros també...) i unes bones rialles!

I, com diria un santjoaner de pata negra: Au, ADEEEEEEEEEEEEEEEEEEU!

4 comentaris:

Marc ha dit...

Ei segurataaaaaaaaaaaa!!! Avoneres Mateu??

Estau ben bones, però ja haguessiu pogut mostrar un poc de mamam, no eu trobau¿?

BCNines! Sa festa en es vostro pis quant???????????Batins!

cocarroi de ceba ha dit...

uooooooooo! kina currada, aquests pebres torrats haurien d'estudiar més i pendre menys temps x aki;)

gran pont!

bexets

p.d.marc sopar quan volgueeeeeeu, lo de sa festa ja sa discutira

cocarroi de ceba ha dit...

uooooooooo! kina currada, aquests pebres torrats haurien d'estudiar més i pendre menys temps x aki;)

gran pont!

bexets

p.d.marc sopar quan volgueeeeeeu, lo de sa festa ja sa discutira

Marc ha dit...

Fuera, fuera, fuera!!