dilluns, 21 d’abril del 2008

Resultats enquesta "masclil"

Com era d'esperar, es resultats de s'enquesta sobre gusts (ja sigui en quant a amor i/o atracció) han complit ses prediccions des des primer dia d'enquesta, que sa penya va començar a votar a matar, quantitat de vots incontables (així com sa freqüència i sa quantitat de comentaris i posts a que estem avesades...).
Disposada a comentar s'enquesta ja s'ha de dir que, amb un 75% se situen ses opcions (sempre desitjades pes sector femení) de que es nostro maromo (temporada curta o durada llarga) sigui Atractiu i Intel·ligent, això darrer s'ha demostrat que no se n'està segura una fins que ha passat una bona estona (dígali mesos). Qualcuna que altre component d'aquest blog, ho sap de primeríssima mà. Així que per més dubtes en com investigar sa validesa cervellil d'aquest complement (in)-necessari (segons es moment); que demani a sa susodicha. En segon lloc per avall amb un 50%, hi trobam s'individu tendre, hippie (tipical) i, (atenció) moreno; on ha passat es tòpic d'un home rós amb ulls cels?
Després ja passam a característiques vàries com: Pelut i madurito (37%); Què és això nines?un rebuig total de s'home metro? (no sap si agafar-se per pèl corporal o relatiu a cabells i cuero cabelludo; tema on una matancera té greus gafismes), i es segon que normalment se relaciona amb persona intel·ligent, atractiva i interessant. Amb es cabells llargs, guapos i cabró en 3r lloc començant d'abaix; i ros, cabells curts, i pijo (que ja sé qui ho ha votat, perquè no me quadrava, i he investigat). I, per acabar, en primer lloc des de ses tuberies brutes, es soterrani i sa cotxeria: Calvo "tipo entrades", es tipo sobrass. (ja sabem i no importa explicar-se) i es Pardillo de turno (aquest darrer sempre caracteritzat per normalment, nom redicul, aspecte de beneit de professió, pesadesa extrema, estupidesa en xerrar, alcoholisme present en tota imbecilada que amolla, bromes fàcils i presència d'haver de dir en qualsevol moment: "vine a aquí que te rebentaré". (se nota bé que són un redicul d'homes però un recurs fàcil per tipo vespre de "no sé on me trob", "no me veig ni ses ungles" o de, "mira aquest que és de beneit" i per fer quatre bromes i riure un poc.

Ara un d'aquests vídeos interessants:




Una besada des de Sa Roqueta.

4 comentaris:

panadadexixeros ha dit...

ha quedat clar a tots es maromooooss??? ajajajja



un bsitoo!

Anònim ha dit...

a sa enaquesta falten moltes ccs com atori en ninja, candi, los frutis, simpsons (entre d'alttres)

Unknown ha dit...

Anònim, pregam que te manifestis en nom i llinatges.
I, si que és vera que en falten com les tortugues ninja, en ranma i d'altres; però tampoc es tractava d'omplir es bloc de sèries ;)

S'agraeix la suggerència. Besades.

Marc ha dit...

Veniu aquí que vos rebentaré...